Essenticon AS bytter navn til SafeUse AS

Etter å ha vært kjent som Essenticon AS bytter selskapet nå navn til SafeUse AS. Det er det samme navnet som stoffkartotekløsningen til selskapet som mange kjenner fra før.

Selskapet ønsker en tydeligere identitet. Vi er i utvikling og fornyer oss på mange områder. Det er viktig at selskapets identitet gjenspeiles gjennom navnet vårt. Ordene “Safe” og “Use” gir mange positive og riktige assosiasjoner rundt en god HMS hverdag. Derfor var det et naturlig og riktig valg å bytte navn til SafeUse, sier daglig leder i selskapet Thomas Meinich Andreassen.

 

SafeUse har base i Sandefjord og har historie tilbake over 20 år som leverandør innen kjemikaliedokumentasjon. Nå lanserer selskapet nye nettsider, ny APP og ny identitet.

Selskap i vekst

Mange selskaper i Norge har valgt å bytte til stoffkartotek fra SafeUse i 2016 og 2017. God brukervennlighet og enkel tilgang til kjemikaliedokumentasjonen er noen argumenter fra kunder. Selskapet hadde en abonnements- og omsetningsvekst på over 50% i 2017. I 2018 forventer selskapet en ytterligere vekst. Spesielt ønsker selskapet å gi mindre selskaper gode og prisgunstig løsninger. Disse kan nå kjøpes direkte fra selskapets nye nettbutikk.

Fra 3. april flytter selskapet inn i nye lokaler på Fokserød i Sandefjord. Nok et steg i en vekstfase for selskapet som mot slutten av 2018 forventer å ha nærmere 20 ansatte.